Jeroen van Geest, Keurslager

Bakplaatspecialiteiten

Onze barbecues zijn eenvoudig om te bouwen tot grote bakplaten. Hierdoor is het mogelijk een bakfestival te houden, waarbij iedereen op een deel van zijn bakplaat z’n eigen maaltijd bereidt. Dit biedt de mogelijkheid het vleesassortiment uit te breiden. Met eigen toevoegingen als krieltjes, roerbakgroenten en gekookte rijst krijgt het fenomeen “buiten eten” er een dimensie bij. Gezelligheid gegarandeerd. Bij grote partijen is het ook mogelijk een combinatiefeest te houden van barbecuen en bakplaten. Volop variatie.

Uitgebreid met...

Naast barbecueproducten die ook op de bakplaat kunnen, hebben we het vleesassortiment uitgebreid met:

- Brusselse kip
- Shoarmavlees
- Gyrosvlees
- Argentijnse beefreepjes
- Reepjesvlees naturel

Advieshoeveelheden per persoon

Voor een gemiddelde eter adviseren wij de volgende hoeveelheden:

Vlees 4-5 stuks
Sauzen 100 gram
Maaltijdsalades 200 gram
Rauwkost 200 gram
Kruidenboter 15 gram
Fruitsalades 150 gram
Stokbrood 1 voor 3/4 personen

Jeroen van Geest, Keurslager

Dijkshoornseweg 21
2635EJ Den Hoorn
0152614771
0152577188

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten