In de loop de jaren hebben we een heleboel oorkondes behaald tijdens speciale wedstrijden voor o.a. vleeswaren, rookworst en barbecueworst.
In onze eigen worstmakerij achter de winkel maken we elke dag weer onze speciale zelfgemaakte producten. Aan de basis hiervan staan de beste grond- en hulpstoffen, die zorgvuldig geselecteerd worden. We werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Een groot voordeel van zelf vleeswaren, worsten en salades maken is dat we precies weten welke grond- en hulpstoffen erin verwerkt worden. We streven namelijk naar een hoge kwaliteit. Verder kenmerken onze vleeswaren zich door minder zout. Op deze manier zijn wij echt met het slagersvak bezig, neem bijvoorbeeld een product als rookvlees. Als de juiste vleesdelen zijn geselecteerd, dan snijden we die schoon. En als het vlees mooi rijp is, dan wordt dat gepekeld. De laatste stap betreft het roken in een authentieke rookoven. Zo heeft de klant een heerlijk product op brood!
Ook dit jaar hebben we met de Nationale rookworstkeuring weer GOUD behaald. Hier zijn we bijzonder trots op!